Kategoria: kosmetyczny/relaksacyjny
Czekolada postrzegana jako afrodyzjak stanowi źródło mikroelementów i przeciwutleniaczy, które skutecznie poprawiają samopoczucie wywołując stan zadowolenia działając jednocześnie relaksująco i uspokajająco. Skutecznie wpływa na usuwanie obrzęków i spalanie tkanki tłuszczowej poprzez poprawienie mikrokrążenia dzięki zawartości takich składników jak magnez, teobromina, żelazo, flawonoidy i fenyloetyloamina. Wykorzystanie ciepłych olejów na bazie czekolady podczas masażu stymuluje wydzielanie fenyloalaminy hormonu szczęścia wprowadza w doskonały nastrój, który utrzymuje się jeszcze długo po zabiegu.
Czas trwania: 8 godzin
Program obejmuje:
• Podstawy teoretyczne masażu
- omówienie działania terapeutycznego czekolady
- wpływ masażu na organizm
- wskazania i przeciwwskazania
- omówienie technik masażu
- omówienie przebiegu masażu
• Prezentacja masażu
• Ćwiczenia praktyczne technik masażu
• Doskonalenie technik masażu
• Podsumowanie
Cena: 550 pln
http://www.szkolenia-masazy.pl/kursy.php?kurs=39
Centrum Szkoleń i Doskonalenia Zawodowego
ul. Piękna 28/34 lokal 42
00-545 Warszawa
tel. 510 132 541
orient.szkolenia@gmail.com
www.szkolenia-masazy.pl